Съюзът на погребалните фирми в България е най-старата, най-голямата и широко представена в цялата страна организация в бранша на траурните и погребалните услуги в България, член е на Българската търговско промишлена палата и национален член за България на Международната федерация на погребалните асоциации.

Новини на СПФБ

СЪБОЛЕЗНОВАТЕЛЕН АДРЕС

ДО СЕМЕЙСТВОТО НА СЛАВИ ЕЛЕНКОВ

УВАЖАЕМО СЕМЕЙСТВО, РОДНИНИ И БЛИЗКИ НА СЛАВИ,

От името на Съюза на погребалните фирми в България и лично от мое име изказваме нашите искрени съболезнования на Вашето семейство за сполетялото ви нещастие. Приемаме Вашата загуба, като загуба на член от нашата общност и скърбим заедно с Вас. Старите писания ни учат, че нещастията трябва да ни правят по-силни. Разбираме Вашата болка и знаем, че в този труден за Вас момент, убедени сме, че ще намерите сили да продължите да изпълнявате мисията на Слави да се помага на хората, изпаднали в нужда.

Думите в такъв горестен момент трудно могат да облекчат болката и страданието, но чрез тях хората, които го познаваха и работеха рамо до рамо с покойния, му отдават последна почит. Всички ние завинаги ще го запазим в спомените си като прекрасен човек, професионалист и добър колега. Напусна ни колега, еталон на принципност, обективност, смелост, борбеност, непокорство, неуморност и себеотрицание.

Още веднъж, бихме искали да изразим подкрепата на всички колеги от траурния бранш в личната Ви болка и скръб.

За нас беше чест да работим с него.

Поклон!

Атанас Аргиров,

Председател на СПФБ