Съюзът на погребалните фирми в България е най-старата, най-голямата и широко представена в цялата страна организация в бранша на траурните и погребалните услуги в България, член е на Българската търговско промишлена палата и национален член за България на Международната федерация на погребалните асоциации.

Новини на СПФБ

50-то заседание на Интернационалния борд и Конференция на FIAT-IFTA, Бирмингам - Англия, 7 и 8 юни 2019 г.

Председателят на УС на СПФБ, в качеството му на член на борда на Интернационалния съвет на председателите на световната организация, взе участие в 50-мо заседание на Интернационалния борд и Конференция на FIAT-IFTA, Бирмингам- Англия, 7 и 8 юни 2019 г.

На 7.06.2019 г. г-н Атанас Аргиров участва в заседание на Интернационалния съвет на председателите. На него се обсъдиха важни въпроси за организацията.

Г-н Атанас Аргиров беше избран за Ковчежник на Световната организация.

Приеха се 10 нови национални членове от Либия, Нигерия, Индонезия, Тайланд, Виетнам, Дания, Южна Африка, Холандия, Сърбия и Малта и още 5 активни и 13 асоциирани членове.

Ръководството на FIAT-IFTA.

Прие се решение за мястото и датата на следващата среща. Тя ще бъде в Йокохама – Япония 22.юни до 24. Юни 2020 г. Тогава ще се чества 50 години от създаването на организацията.

Пресцентър на СПФБ