Съюзът на погребалните фирми в България е най-старата, най-голямата и широко представена в цялата страна организация в бранша на траурните и погребалните услуги в България, член е на Българската търговско промишлена палата и национален член за България на Международната федерация на погребалните асоциации.

Новини на СПФБ

От 07-10.06.2023г. Варна (България) ще бъде домакин на 52-ия FIAT-IFTA ICD (International Council of direction), както и на срещата на Съюза на погребалните фирми в България по повод 30-ата им годишнина от създаването на организацията

Уважаеми колеги и приятели,

през 2023 г. Варна (България) ще бъде домакин на 52-ия FIAT-IFTA ICD (International Council of direction), както и на срещата на Съюза на погребалните фирми в България по повод 30-ата им годишнина от създаването на организацията. Със сигурност това е важен момент в историята на Българската асоциация и нейния принос към погребалната индустрия в страната.

Срещата отново ще бъде чудесна възможност за членовете на FIAT-IFTA и UFCB да се съберат и да обменят знания и опит.

Срещата FIAT-IFTA ще се фокусира върху най-новите разработки на организацията, погребалното наследство, както и образователния проект.

В допълнение към срещите на UFCB и FIAT-IFTA, ще се проведе конференция за обмен на знания, където можем да се учим от експерти от индустрията. Повече подробности ще бъдат налични скоро.

Конференцията ще проучи нови потенциални клиенти в рамките на погребалната индустрия, за да помогнем на нашия бизнес и в крайна сметка на семействата, които обслужваме.

Всичко това ще се случи в красивия град Варна, където българската организация подготвя страхотно преживяване с прекрасно българско домакинство за всички присъстващи.

Настъпи моментът за регистрация, като информацията е качена на специален сайт разработен по този повод.

Това е сайта за регистрация и резервации:

http://fiatifta2023.spfbul.org/

Моля бъдете активни и се регистрирайте по реда който е обявен.

След регистрация ще получите на емейл или Вайбър код за регистрация в хотела.

Това ще бъде добър спомен за всички нас и за следващите поколения след нас!

УС и КС на Съюза на погребалните фирми в България.

16.01.2023 г.